UN APEL CATRE TOTI CRESTINII ADEVARATI

22.11.2014 11:54



Dumnezeu cere o oprire. Timpul de actiune a venit. Timpul de lucru a venit. A sosit timpul sa incetam de a ne juca de-a biserica. Dumnezeu cere o oprire. Nu putem sa jucam mai departe religie pe biserica. Noi trebuie sa apucam lucrarea. Jocul de-a biserica trebuie sa se termine, jocuri religioase de a face sa apara drept. Acum este timpul de actiona, sa faceti ceea ce ati recunoscut ca Adevar.

Voi nu puteti sa propasiti in credinta, daca nu stiti prima data ce faceti. Noi toti trebuie sa vorbim acelasi lucru. Atunci nu putem sa fim in contradictie, ci numai in acord cu Acest Cuvant.

Da, timpul a venit pentru actiune. Noi trebuie sa ne punem pe treaba. Credinta trebuie sa fie bazata pe un fapt insemnat. Tu trebuie sa stii ceva despre in ce ai credinta, inainte de a avea credinta in El.

Astfel noi mai intii trebuie sa stim cum si ce care este dorinta lui Dumnezeu, care este planul lui Dumnezeu, si cum sa ne apropiem de Dumnezeu prin planul acela. Si atunci noi putem merge sus cu indrazneala spre tronul Harului, si sa pledam la ce ne-a promis planul.

Este timpul sa chemam o oprire acum. Noi am rasucit Cuvantul lui Dumnezeu, sa se potriveasca cu orice organizatie care este in lume.


Noi trebuie sa verificam toate lucrurile cu Scriptura. Scriptura intotdeauna are dreptate, si voi puteti face ceva numai daca va intoarceti inapoi la Scriptura.

Luati Cuvantul in inima voastra si va avea grija Dumnezeu sa faca El totul pentru voi.

"Biblia trebuie sa fie in voi. Cuvantul este o samanta, si atit timp cit ea zace aici (in cap), ea nu va face nimic. Dar cand aceea vine in inima, atunci incepe sa se manifeste prin Duhul Sfant lucrarile lui Dumnezeu. Apoi vin viziunile, vine puterea, vine umilinta. Tot stie totul s-a dus. Tu devii nimic. Cristos devine viu. Tu mori. El traieste. Acolo este aceea. Din cauza ca El a murit, eu traiesc. Cand mor, El traieste din nou. Si cand mor, El mi-a promis viata. Si eu am murit fata de mine sa pot avea viata Lui." (Ioan 12:24; Galateni 2:19-20; 6:14-15; 2 Corinteni 5:15-17; Romani 2:29; Coloseni 2:11)

Nu sa cunoastem biblia inseamna ca suntem umpluti cu Duhul Sfant, ci sa-L cunoastem pe Isus Cristos, Cuvantul facut trup in tine, aceasta inseamna sa fii umplut cu Duhul Sfant."

"Ca sa fii nascut din nou, trebuie sa renunti la tine, sa mori fata de tine, fate de eu-l tau, si apoi Duhul lui Cristos vine in inima ta"

"O inima smerita, supusa, in simplitate, este ceea ce va aduce mai aproape de Dumnezeu. Si cu cat te poti zdrobi mai jos, cu cit esti mai simplu, poti deveni mai mare in privirea lui Dumnezeu. Fii mic in ochii tai proprii, oricare dintre frati, sa-i vezi mai mari ca pe tine. Un crestin plin cu Duhul Sfant este smerit."

Noi avem nevoie de oameni care sunt umpluti cu Duhul Sfant, care au autoritate de la Dumnezeu, prin care sa manifeste Puterea Cuvantului Sau.

Noi avem nevoie de o trezire de moda veche care sa ne inoiasca in duhul mintii noastre, sa ne dezbrace de omul cel vechi si sa ne imbrace cu omul cel nou facut dupa chipul lui Dumnezeu. Noi avem nevoie de o restabilire a experientei de la Cincizecimii revarsindu-se in bisericile noastre. (Efeseni 4:22-24)

"Voi stiti, cand ne gandim sa fim corecti si sa sa facem ceva corect, atunci vine Dumnezeu la noi ca sa ne ajute.

Dumnezeu vrea ca copii Lui sa fie instruiti corect. Sa fim cinstiti cu ei.

Invatatura corecta este: "Ganditi corect, vorbiti corect si traiti corect."

Daca tu ai natura lui Dumnezeu in tine, tu vei merge in sfintire. Tu vei merge la lucrul corect.Tu vei gandi lucrul corect. Tu vei sta pentru lucrul corect. Tu vei face lucrul corect. Daca tu esti un crestin, iti place Cristos. Daca tu esti un drac, iti plac lucrurile diavolului." (1 Ioan 2:15-17; 5:1-4; Filipeni 3:7-11; Coloseni 3:1)

Atata timp cit viata voastra corespunde cu biblia, cu puritate de inima, puritate de gandire, dragoste fata de fratii, incercand cat poti de bine sa zidesti Imparatia lui Dumnezeu, si facand acele lucruri, gandind corect, imbracandu-te corect, traind corect, vorbind corect, mergand in locuri corecte, atunci tu esti un crestin."

Apoi stim ca am trecut din moarte la Viata, fiindca duhul nostru marturiseste impreuna cu Duhul Lui, ca suntem fii si fiice ale lui Dumnezeu. Toate lucrurile vechi au trecut, si toate lucrurile au devenit noi." (Romani 8:16; 2 Corinteni 5:15-17)

El ne vrea rece sau in clocot; una sau alta. Sa nu fim caldicei. Sa nu pretindem ceva ce nu avem. Este nevoie de un botez proaspat al puterii Duhului Sfant. (Apocalipsa 3:14-21)

Oh, unde suntem noi spiritual? Cat de departe am ratacit noi de la prima Biserica! Cincizecimea nu este nicaieri si Cuvantul lui Dumnezeu nu poate fi gasit! Oameni au inlocuit Cuvantul lui Dumnezeu, ei au asezat conducatorii lor in biserica, in locul lui Dumnezeu.

Mergeti inapoi la Cincizecime, inapoi la conducerea Duhului Sfant, mergeti inapoi la Cuvantul Lui, pentru ce vreti sa muriti?

Orice crestin care va da ascultare si vrea sa cunoasca cuvintele Adevarului, Duhul lui Dumnezeu va veni la el, il va lumina si-i va da descoperirea Cuvantului lui Dumnezeu.

Si fiecare Cuvant din Biblie este gandul lui Dumnezu, zacand in forma de saminta, care daca este primita in fiinta umana si vorbita prin acelasi gand care a materializat Biblia, aduce lucrul la indeplinire. Vedeti ce vreau sa spun? Cit de puternica ar putea fi Biserica?

Atunci cand elementul uman se duca afara, si Duhul lui Dumnezeu umple acel loc vacant, unde voi va goliti, atunci va fi cind Biserica va umbla pe urmele Lui, in puterea Lui, in gandurile Lui, in fiinta Lui, in miscarea Lui. Atunci gandurile vor deveni cuvinte, si cuvintele vor deveni materiale. Aceea este cind Biserica va fi in Puterea (Autoritatea) Lui.

"Daca noi ne recunoastem ca suntem pacatosi si vrem sa fim eliberati si sa fim umpluti cu Duhul Sfant, atunci trebuie sa ne pocaim si sa ne botezam in numele Domnului Isus Cristos. Trebuie sa actionam dupa Cuvintul Lui. (Faptele apostolilor 2:39-39.)"

"De unde stim ca vom primi Duhul Sfant? Daca ne vom supune Cuvantului lui Dumnezeu, promisiunea Lui vine dupa aceea. El nu poate minti, El este Dumnezeu. (Faptele apost. 5:32). Ucenicii lui Isus, inainte sa vada miracolul Cincizecimii, ei au trebuit sa se supuna Cuvintului. Azi este la fel, luam Cuvintul lui Dumnezeu si ne supunem Acestuia. Cind s-a intimplat ceva cu ucenicii lui Isus? Cind ei s-au supus pe deplin Cuvintului lui Dumnezeu, atunci ei au fost umpluti cu Duhul Sfint. Asa este si astazi, noi trebuie sa facem acelasi lucru, sa ne supunem pe deplin Cuvintului lui Dumnezeu si vom fi umpluti cu Duhul Sfint."

"Pacatul este necredinta in Cuvantul lui Dumnezeu." (Ioan 16:8-9; Evrei 3:16-19; 4:1-3)

"Aceia sunt oamenii pa care Dumnezeu ii eliberaza, ii umple cu Duhul Sfant si-i foloseste, acei care cred promisiunile lui Dumnezeu si sunt pe deplin convinsi ca Dumnezeu isi va tine promisiunea, si le va da ceea ce le-a promis." (2 Corinteni 1:20)

Nici o biserica in practica ei, nu conteaza cit de intelectuala si fundamentala poate fi, ...nu poate prospera pina cind supranaturalul nu este facut manifest printre acel popor.

Rusaliile este ceva bun, dar daca tu nu ai petrecut personal, atunci aceasta pentru tine este un loc zugravit. La ce ne foloseste noua un Dumnezeu istoric, daca astazi nu este acelasi? Fiecare crestin ar trebui sa aiba acea experienta ce au avut-o ucenicii la Cincizecime, sau intr-un mod asemanator, supranatural, cum a avut -o Pavel, Moise, sau altii.

Cuvântul Tău este Adevărul. Şi fiecare om care citeşte Biblia şi crede orice Cuvânt care îl spune Biblia, şi-I urmează instrucţiunile, şi primeşte acelaşi Duh Sfânt pe care ei l-au primit, în acelaşi fel cum ei L-au primit, aceleaşi rezultate cum L-au primit, aceeaşi putere cum au primit ei când L-au primit, el ştie cine este Domnul Isus Cristos. El ştie că este spălat prin Sângele lui Isus Cristos, născut din Duhul, umplut cu ungerea lui Dumnezeu. El ştie unde stă. Sigur! El este în Canaan. El ştie de unde vine el. Acela-i felul cu un Creştin real. Întrebaţi-l, “Ai primit Duhul Sfânt de când ai crezut?” “Amin, frate!

"Isus niciodata nu a trait pentru Sine. Viata Lui a fost istovita pentru altii. Aceea-i Viata Eterna perfecta. Cind voi ziceti ca mergeti la biserica si voi faceti lucruri bune, aceea-i minunat. Dar cind voi traiti viata voastra pentru voi insiva, voi nu aveti Viata Eterna. Viata Eterna este trairea pentru altii. Voi sa nu mai traiti pentru voi insiva. Voi sa traiti pentru altii ca sa puteti rascumpara pe acei oameni. Traiti pentru acel om care va uraste, care v-ar ucide daca el ar putea. Aceea-i Viata Eterna. Cind voi aveti aceea in pieptul vostru, voi ii veti vedea fata lui Isus in cer. Jertfiti propriile voastre lucruri dindu-le lor asa cum o oaie isi da lina ei. Daca noi il urmam, noi purtam Viata pe care Isus a purtat-o." (1 Ioan 2:6)

"Sa nu condamnati pe nimeni, iubiti pe fiecare. Rugati-va pentru ei si spuneti-le Cuvantul lui Dumnezeu. Ei sunt posedati de demoni, ei sunt muritori in acest tarim, de aici de jos. Influenta noastra vine de sus. Sa vedem ce putem face cu talanturile noastre, sa-i cistigam pe altii la Isus Cristos. Daca nu puteti iubi din inima voastra, atunci Isus Cristos nu este in voi."


Vă spun ce avem nevoie azi este înapoi la vechea Biblie din nou. Înapoi la învăţătura Cincizecimii de modă veche a Bibliei. Înapoi la Duhul Sfânt. Înapoi la puterea lui Dumnezeu. Înapoi la toate serile de adunări de rugăciune, unde ei flămânzesc şi însetează după Dumnezeu. Asta este ce avem nevoie în această seară în bisericile noastre, să aducă aceasta în sistemul nostru.
Dumnezeu vrea să ne cheme împreună într-o unitate a puterii să aducă înapoi plinătatea Duhului Sfânt în Biserică din nou, cu toate darurile spirituale în operare în fiecare biserica locala.
    El este Acela care vă poate spune ce să faceţi. El este Acela care vă poate strapunge inimile. El este Acela care vă poate desface păcatele. El este Acela care vă poate lua îndoiala. El este Acela care o poate face
Întoarceţi-vă la Dumnezeu din nou.
În acest fel primiţi o trezire, este când intraţi cu adevărat în Duhul trezirii, rugându-vă, până când acolo este o trezire atingându-vă inima, până când toata necredinta si toate sistemele omenesti ies şi apoi apele Cuvantului lui Dumnezeu vin căzând peste voi.
Dumnezeu deja v-a salvat. Doar trebuie să aveţi credinta.
Niciodată nu-L veţi găsi în sistemele voastre denominationale. Nu, domnule. El a fost înălţat. Şi El vine din nou sub forma botezului cu Duhul Sfânt. Oamenii trebuie să fie născuţi în El, trebuie să fie botezul cu Duhul Sfânt, nimic mai puţin.
Râdeţi de mine. Numiţi-mă un idiot dacă doriţi. Niciodată nu-L veţi găsi pe Dumnezeu în sistemele voastre denominationale. Niciodată nu veţi reuşi, separându-vă de ceilalţi fraţi.
Nu o prelucrare mintală, ceva emoţie sau semn. Trebuie să fie Duhul Sfânt original care aduce roada Duhului: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor.
Dacă nu vă puteţi iubi vrăjmaşii la fel cum iubiţi pe aceia pe care vă iubesc, nu sunteţi mai buni decât vameşii. Asta este corect.
Trebuie să ne întoarcem înapoi la părtăşia unul cu altul.
Şi oamenii zic că mă lupt cu denominatile. Mă lupt cu acel sistem de acolo care sfâşie frăţia. Întotdeauna am făcut-o. Şi întotdeauna o voi face.
Să venim împreună. Să fim fraţi.
Scoateţi toate diferenţele, certurile, şi fierberile, s.a.m.d. si apele Cuvantului lui Dumnezeu se vor revărsa din nou.



Ascultaţi, voi toţi care vă socotiţi poporul lui Dumnezeu, dar care sunteţi în denominatii: acesta este ceasul adevărului, ceasul deciziei, descoperirea lui Hristos şi demascarea Anticristului, despărţirea luminii de întuneric! Mesajul lui Dumnezeu către poporul Lui răspândit, răsună cu această ultimă chemare: „Ieşiţi din mijlocul lor, şi despărţiţi-vă de ei, zice Domnul; nu vă atingeţi de ce este necurat, şi vă voi primi. Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul Cel Atotputernic.” (2. Cor. 6: 17-18; Apoc. 18: 4).

Este timpul sa ne trezim din somn, sa ne revenim din amnezia in care ne-a cuprins si sa ne aflam pozitia in Isus Cristos. Noi suntem fii si fiice de Dumnezeu. Daca vrem sa nu ramanem in Necazul cel mare si sa mergem in Rapire, trebuie sa avem o eliberare totala de orice necredinta, pacate, vicii, pofte, etc. Trebuie sa avem o experienta personala cu Dumnezeu si sa fim umpluti cu Duhul Sfant.


    Conform spuselor Domnului nostru, cei drepţi şi cei nedrepţi trăiesc împreună. Falsul este atât de asemănător cu adevărul, încât se spune: „ Aici este Hristosul. Acolo este Hristosul. ” EL ne-a avertizat de aceasta cu cuvintele: „ Căci se vor scula Hristoşi (unşi cu Duhul) mincinoşi şi prooroci mincinoşi. Ei vor face semne şi minuni, ca să înşele, dacă ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi ” (Mar. 13:22). În realitate Dumnezeu este prezent numai acolo unde El poate arăta drumul Lui şi poate face voia Sa; acolo unde se află Cuvântul şi Duhul Lui şi învăţătura şi practica sunt în concordanţă cu Biblia.
    Isus a zis ...Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
    Luaţi seama la voi înşivă, ca nu cumva să vi se îngreuieze inimile cu îmbuibare de mâncare şi băutură şi cu îngrijorările vieţii acesteia, şi astfel ziua aceea să vină fără veste asupra voastră.
    Căci ziua aceea va veni ca un laţ peste toţi cei ce locuiesc pe toată faţa pământului.
    Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scăpaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului.” Luca 21.33-36


    Cuvântul Domnului nostru ne dă explicaţia necesară şi în acest punct: „ Îi veţi cunoaşte după roadele lor ” (Mat. 7:16), deci nu după darurile Duhului, care se pot însuşi sau imita, ci după roadele Duhului (Gal. 5:22-23), care trebuie să crească şi să depună mărturie despre care pom este de fapt vorba. Nu ploaia spirituală este cea decisivă, ci felul seminţei din inimă peste care cade ploaia, căci fiecare sămânţă aduce rod după felul ei. Atât sămânţa bună cât şi cea rea se află pe acelaşi ogor al acestei lumi. Domnul zice: „ Lăsaţi-le să crească amândouă împreună până la seceriş ” (Mat. 13:30). La vremea secerişului se va lega şi se va arde neghina, iar grâul va fi adunat în grânarul Său.
    Se pare că majoritatea celor care caută pe Domnul se mulţumesc cu atmosfera sărbătorească întreţinută în adunări (care seamănă mai mult cu spectacolul decât cu religia) şi cei mai mulţi rămân, mai mult sau mai puţin, în învăţăturile şi tradiţiile preluate în loc să caute cu sinceritate sfatul lui Dumnezeu şi să ia în consideraţie sfatul lui Dumnezeu. Cei într-adevăr sinceri vor cerceta Scriptura şi vor proceda conform acesteia. Lor le va ajuta Dumnezeu să ajungă în starea Bisericii primare. Numai cei ce caută cu sinceritate vor găsi, celor ce bat li se va permite intrarea şi cei ce se vor păstra până la sfârşit, vor fi biruitori.

    Credincioşii adevăraţi biblici vor tinde să corespundă în toate cu Sfânta Scriptură. Pentru ei vor fi valabile numai învăţăturile apostolice despre dumnezeire, botez, cină, etc.; ei vor pune în practică modelul apostolic în orice aspect aşa cum a fost la început şi care trebuie să rămână la fel până la sfârşit. Toţi acei care fac parte din Biserica Domnului vor lua poziţie pe această bază biblică şi vor trăi lucrarea de încheiere a lui Dumnezeu şi desăvârşirea lor pentru ziua lui Isus Hristos care este foarte aproape (Fil. 1:6).


    Atata timp cât voi sunteţi căutători de crezuri denominaţionale, aparţinând la o biserică denominaţională care neagă Cuvântul, voi sunteţi adulteri.

    Mireasa ştie unde stă Ea. Ea este foarte mică. Acolo nu vor fi mulţi salvaţi, doar câţiva, foarte, foarte puţini.
    Oile lui Isus Il urmeaza pe Isus. Adevăratul bob de grâu va veni afară din fiecare din aceste denominatii, va fi prins sus în Mireasă. Toţi împreună vor face Mireasa.
    Mireasa, este singura care va fi în Răpire.




    Ceea ce are nevoie lumea de astãzi este o trezire de moda veche, unde Duhul Sfant cade peste oameni, si oamenii se pocaiesc cu desavarsire, sunt eliberati si umpluti cu Duhul Sfant.

        
    Ceea ce avem nevoie este o trezire, în care pãcãtosii, privesc spre Cristos, se pocãiesc, aleargã la altar cu mîinile ridicate, strigînd dupã har, si toatã biserica este în flacãra de foc, cu gloria lui Dumnezeu.

       
    Biserica are nevoie de o trezire, sã scuture de la ea toatã lumea si lucrurile lumii, si sã aducã înapoi puritatea si sfintenia lui Dumnezeu, în inimile credinciosilor.

Subiect: UN APEL CATRE TOTI CRESTINII ADEVARATI

Niciun comentariu găsit.