MESAGERUL

12.12.2014 09:37
    Mă îndoiesc foarte mult dacă vreo epocă şi-a cunoscut cu adevărat mesagerul pe care Dumnezeu l-a trimis la ea, cu excepţia în prima epocă unde Pavel era mesagerul. Şi chiar în epoca aceea mulţi nu l-au recunoscut pentru ceea ce el era.
    Acum epoca în care noi trăim are să fie una foarte scurtă. Evenimentele au să se producă foarte rapid. Astfel mesagerul la această Epocă Laodicea trebuie să fie aici acum, deşi probabil că noi nu-l cunoaştem deocamdată. Dar acolo va trebui sigur să fie un timp în care el devine cunoscut. Acum eu pot dovedi asta deoarece noi avem Scriptură care îi descrie slujba lui.
    Mai întâi de toate, acel mesager are să fie un profet. El va avea funcţia unui profet. El va avea slujba profetică. Aceasta va fi bazată solid pe Cuvânt deoarece când el profeţeşte sau are o vedenie, aceasta va fi întotdeauna “orientată pe Cuvânt” şi aceasta ÎNTOTDEAUNA se va împlini. El va fi adeverit ca un profet din cauza preciziei lui. Dovada că el este un profet se găseşte în Apoc. 10:7 “Dar în zilele glasului mesagerului al şaptelea când el va începe să sune, taina lui Dumnezeu se va sfârşi aşa cum El a declarat slujitorilor Lui, profeţii.” Acum această persoană, care în acest verset este numită un ‘înger’ în versiunea King James NU este o fiinţă cerească. Al şaselea înger trâmbiţător, care este o fiinţă cerească, este în Apoc. 9:13, şi al şaptelea de aceeaşi ordine este în Apoc. 11:15. Acest unul aici în Apoc. 10:7 este mesagerul epocii a şaptea şi acesta este un om, şi el este să aducă un mesaj de la Dumnezeu, şi mesajul lui şi slujba lui are să sfârşească taina lui Dumnezeu cum a declarat la slujitorii Lui, profeţii. Dumnezeu are să trateze pe acest ultim mesager ca un profet DEOARECE EL ESTE UN PROFET. Asta este ceea ce Pavel era în prima epocă, şi ultima epocă are unul, de asemeni. Amos 3:6-7, “Va suna o trâmbiţă în cetate, şi poporul să nu se teamă? Să fie acolo rău într-o cetate, şi Domnul nu l-a făcut? Sigur Domnul nu va face nimic, ci El descoperă secretele Lui la slujitorii Lui, profeţii.”
    Aceasta era în perioada timpului din urmă că cele şapte tunete ale lui Isus au venit înainte. Apoc. 10:3-4, “Şi a strigat cu un glas tare, aşa cum răcneşte un leu: şi când El a strigat, şapte tunete au emis glasurile lor. Şi când cele şapte tunete au emis glasurile lor, eu eram gata să scriu: şi am auzit un glas din cer zicând către mine, Pecetluieşte acele lucruri pe care le-a emis cele şapte tunete, şi nu le scrie.” Ce a fost în acele tunete nimeni nu ştie. Dar noi avem nevoie să ştim. Şi este nevoie de un profet să obţină descoperirea deoarece Dumnezeu nu are o altă cale de a aduce descoperirile Lui Scripturale decât printr-un profet. Cuvântul întotdeauna a venit printr-un profet şi aşa va fi întotdeauna. Că aceasta este legea lui Dumnezeu este evident chiar printr-o cercetare superficială a Scripturii. Dumnezeul neschimbător cu căi neschimbătoare a trimis fără excepţie profetul Lui în fiecare epocă unde poporul a rătăcit de la ordinea Divină. Şi cu teologii şi poporul fiind îndepărtaţi de la Cuvânt, Dumnezeu întotdeauna a trimis slujitorul Lui la aceşti oameni (dar aparte de teologi) pentru ca să corecteze învăţătura falsă şi să conducă poporul înapoi la Dumnezeu.
    Astfel noi vedem venind un mesager al epocii a şaptea, şi el este un profet.
    Nu numai că noi vedem pe acest mesager venind aici în Apoc. 10:7, dar noi aflăm căci Cuvântul vorbeşte despre venirea lui Ilie înainte să se reîntoarcă Isus. În Mat. 17:10, “Iar ucenicii Lui L-au întrebat zicând, De ce zic cărturarii că Ilie trebuie să vină mai întâi?” Şi Isus a zis, “Ilie cu adevărat va veni întâi, şi va restaura toate lucrurile.” Înainte de venirea Domnului nostru, Ilie trebuie să vină înapoi pentru o lucrare de restaurare în biserică. Aceasta este ceea ce Mal. 4:5 zice, “Iată Eu vă trimit pe Ilie profetul înainte de venirea acelei zile mari şi înfricoşate a Domnului; şi El va întoarce inima părinţilor spre copii, şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva Eu să vin şi să lovesc pământul cu un blestem.” Nu există absolut nici o îndoială că Ilie trebuie să se reîntoarcă înainte de venirea lui Isus. El are o lucrare specifică să realizeze. Acea lucrare este partea din Mal. 4:6 care zice “el va întoarce inimile copiilor spre părinţii lor.” Motivul că noi ştim că aceasta este lucrarea lui specifică să o facă la acel timp este deoarece el a realizat deja partea care zice “el va întoarce inimile părinţilor către copii,” când slujba lui Ilie era aici în Ioan Botezătorul. Luca 1:17, “Şi el va merge înaintea Lui în Duhul şi puterea lui Ilie, să întoarcă inimile părinţilor spre copii, şi pe cei neascultători la înţelepciunea celui Drept, să gătească un popor pregătit pentru Domnul.” În slujba lui Ioan “inimile părinţilor au fost întoarse către copii.” Noi cunoaştem asta deoarece Isus a spus aşa. Dar acesta nu spune că inimile copiilor au fost întoarse către părinţi. Aceea este încă să aibe loc. Inimile copiilor din zilele din urmă vor fi întoarse înapoi către părinţii Penticostali. Ioan i-a făcut pe părinţi gata pentru Isus să primească pe copii în staul. Acum acest profet peste care cade Duhul lui Ilie va pregăti copiii să primească înapoi pe Isus.
    Isus l-a numit pe Ioan Botezătorul, Ilie. Mat. 17:12, “Dar Eu vă zic vouă că Ilie deja a venit, şi ei nu l-au cunoscut, şi au făcut cu el ceea ce ei au vrut.” Motivul că El l-a numit pe Ioan Ilie, era deoarece acelaşi Duh care era peste Ilie a venit înapoi peste Ioan, întocmai cum acel Duh a venit înapoi peste Elisei după domnia Împăratului Ahab. Acum încă odată acel Duh va veni înapoi peste un alt om doar înainte să vină Isus. El va fi un profet. El va fi adeverit astfel de către Dumnezeu. De moment ce Isus, Însuşi, nu va fi aici în trup să-l adeverească, (cum a făcut El cu Ioan) aceasta va fi făcut de către Duhul Sfânt aşa încât slujba acestui profet va fi însoţită de mari şi minunate manifestări. Ca un profet, fiecare descoperire va fi adeverită, pentru că fiecare descoperire se va împlini. Vor fi făcute fapte minunate de putere la poruncile lui în credinţă. Atunci va fi adus înainte mesajul pe care Dumnezeu i l-a dat în Cuvânt să întoarcă poporul înapoi la adevăr şi adevărata putere a lui Dumnezeu. Unii vor asculta, dar majoritatea vor fugi de adevăr la formă şi îl resping.
    De moment ce acest mesager profet din Apoc. 10:7 va fi acelaşi ca în Mal. 4:5-6 el natural că va fi ca Ilie şi Ioan. Amândoi erau bărbaţi aşezaţi deoparte de la şcolile religioase acceptate din ziua lor. Amândoi erau oameni ai pustiului. Amândoi au acţionat numai când ei aveau “Aşa vorbeşte Domnul,” direct de la Dumnezeu prin descoperire. Amândoi s-au dezlănţuit împotriva ordinelor şi a conducătorilor religioşi din ziua lor. Dar nu numai că era asta aşa, ei s-au dezlănţuit împotriva tuturor care erau stricaţi sau ar strica pe alţii. Şi observaţi, amândoi au profeţit mult împotriva femeilor imorale şi căile lor. Ilie a strigat împotriva lui Izabela, şi Ioan a mustrat pe Irodiada, nevasta lui Filip.
    Deşi el nu va fi popular, el va fi adeverit de Dumnezeu. Aşa cum Isus l-a confirmat pe Ioan, şi Duhul Sfânt a confirmat pe Isus, noi putem bine să ne aşteptăm ca acest om să fie mai întâi de toate confirmat de Duhul lucrând în viaţa lui în fapte de putere care sunt de netăgăduit şi nu sunt găsite nicăieri altundeva; şi Isus Însuşi, în reîntoarcere, îl va confirma, întocmai cum El l-a confirmat pe Ioan. Ioan a mărturisit că Isus venea,–şi astfel acest om, ca Ioan, va mărturisi că Isus vine. Şi tocmai reîntoarcerea lui Cristos va dovedi că acest om a fost într-adevăr premergătorul celei de a doua veniri a Lui. Aceasta este evidenţa finală că acesta într-adevăr este profetul din Mal. 4, căci sfârşitul perioadei Neamurilor va fi Isus, Însuşi, apărând. Atunci va fi prea târziu pentru acei care l-au respins.
    Pentru ca să clarificăm mai departe prezentarea noastră a acestui profet din ziua din urmă, să observăm mai ales profetul din Mat. 11:12, era Ioan Botezătorul, care era acela prezis în Mal. 3:1, “Iată, Eu voi trimite pe mesagerul Meu, şi el va pregăti calea înaintea Mea; şi Domnul, pe Care voi îl căutaţi, va veni dintr-o dată la templul Lui, tocmai Mesagerul Legământului, în Care vă desfătaţi; iată, El va veni, zice Domnul Oştirilor.” Mat. 11:1-12, “Şi s-a împlinit, când Isus a isprăvit de a da porunci la cei doisprezece ucenici ai Lui, El s-a depărtat de acolo ca să-i înveţe şi să propovăduiască în cetăţile lor. Acum când Ioan a auzit în temniţă despre lucrările lui Cristos, el a trimis pe doi din ucenicii lui, şi au zis către El, Eşti tu Acela Care trebuie să vină, sau să aşteptăm pe altul? Isus a răspuns şi a zis către ei, Mergeţi şi arătaţi lui Ioan din nou acele lucruri pe care le auziţi şi vedeţi: orbii îşi capătă vederea, şi şchiopii umblă, leproşii sunt curăţiţi, şi surzii aud, morţii sunt înviaţi, şi săracilor li se propovăduieşte Evanghelia. Şi ferice de acela, care nu se va poticni în Mine. Şi aşa cum ei s-au depărtat, Isus a început să zică către noroade cu privire la Ioan, Ce aţi ieşit să vedeţi în pustie? O trestie legănată de vânt? Dar după ce aţi ieşit să vedeţi? Un om îmbrăcat în haine moi? Iată, că cei ce poartă haine moi sunt în casele împăraţilor. Dar după ce aţi ieşit voi să vedeţi? Un profet? da, Eu zic către voi, şi mai mult decât un profet. Căci el este acela, despre care este scris. Iată, că Eu trimit pe mesagerul Meu înaintea feţei Tale, care Îţi va pregăti calea înaintea Ta. Adevărat vă spun Eu, că Între cei care sunt născuţi din femei acolo nu s-a ridicat nici unul mai mare decât Ioan Botezătorul: totuşi cel care este cel mai mic în împărăţia cerurilor este mai mare decât el.” Aceasta a avut deja loc. Aceasta s-a întâmplat. Aceasta s-a terminat. Dar observaţi acum în Mal. 4:1-6, “Căci iată, că vine ziua, care va arde ca un cuptor; şi toţi cei trufaşi, da, şi toţi acei care fac răul, vor fi ca miriştea; şi ziua care vine îi va arde, zice Domnul oştirilor, că aceasta nu le va lăsa nici rădăcină nici ramură. Dar pentru voi care vă temeţi de Numele Meu va răsări Soarele Neprihănirii cu vindecare în aripile Lui; şi voi veţi merge înainte, şi veţi sări ca viţeii din grajd. Şi veţi călca în picioare pe cei răi; căci ei vor fi cenuşă sub talpa picioarelor voastre în ziua în care Eu voi face aceasta, zice Domnul oştirilor. Aduceţi-vă aminte de legea lui Moise slujitorul Meu, căruia Eu i-am poruncit în Horeb pentru tot Israelul, legi şi hotărâri. Iată, Eu vă voi trimite pe Ilie profetul înainte de ziua aceea mare şi înfricoşată a Domnului: Şi el va întoarce inima părinţilor către copii, şi inima copiilor către părinţii lor, ca nu cumva Eu să vin şi să lovesc pământul cu un blestem.” Vedeţi, imediat după venirea ACESTUI Ilie, pământul va fi curăţit prin foc şi cei răi arşi până la cenuşă. Desigur, aceasta NU s-a întâmplat la timpul lui Ioan (Ilie pentru ziua lui.) Duhul lui Dumnezeu care a profeţit venirea mesagerului în Mal. 3:1 (Ioan) a repetat doar declaraţia Lui profetică anterioară din Isa. 40:3 făcută cel puţin cu trei secole înainte. “Glasul celui ce strigă în pustie. Pregătiţi calea Domnului, faceţi un drum drept în pustie pentru Dumnezeul nostru.” Acum Ioan, prin Duhul Sfânt, a glăsuit şi Isaia şi Maleahi în Mat. 3:3, “Căci acesta este acela despre care s-a vorbit de către profetul Isaia, zicând, Glasul celui ce strigă în pustie, Pregătiţi calea Domnului, faceţi-I cărarea dreaptă.” Astfel noi putem bine vedea din aceste Scripturi că profetul în Mal. 3, care era Ioan, NU era profetul din Mal. 4, deşi într-adevăr, amândoi Ioan şi acest profet din ziua din urmă au peste ei acelaşi Duh Care era peste Ilie.
    Acum acest mesager din Mal. 4 şi Apoc. 10:7 are să facă două lucruri. Unul: Conform cu Mal. 4 el va întoarce inimile copiilor către părinţi. Doi: El va descoperi tainele celor şapte tunete în Apoc. 10 care sunt descoperirile conţinute în cele şapte peceţi. Acestea vor fi aceste ‘adevăruri-tainice’ descoperite Divin care literar vor întoarce inimile copiilor către părinţii Penticostali. Exact aşa.
    Dar consideraţi aceasta de asemeni. Acest mesager profet va fi în natura şi manierele lui aşa cum erau Ilie şi Ioan. Oamenii din ziua acestui mesager profet vor fi aşa cum erau în ziua lui Ahab, şi în a lui Ioan. Şi de moment ce este “NUMAI COPIII” a căror inimi vor fi întoarse, aceştia sunt numai copiii care vor asculta. În zilele lui Ahab numai 7,000 Israeliţi de sămânţă adevărată au fost găsiţi. În zilele lui Ioan au existat de asemeni foarte puţini. Masele în amândouă epoci erau în curvia idolatriei.
    Eu vreau să fac încă o comparaţie între mesagerul profet Laodicean şi Ioan, mesagerul profet care a precedat prima venire a lui Isus. Oamenii în ziua lui Ioan l-au confundat cu Mesia. Ioan 1:19-20, “Şi aceasta este mărturia lui Ioan, când Iudeii au trimis preoţi şi Leviţi de la Ierusalim să-l întrebe, Cine eşti tu? Şi el a mărturisit, şi nu a tăgăduit; şi a mărturisit, Eu nu sunt Cristosul.” Acum acest mesager profet al zilei din urmă va avea o astfel de putere înaintea Domnului încât acolo vor fi aceia care îl confundă cu Domnul Isus. (Acolo va fi un duh în lume în timpul sfârşitului care va seduce pe unii şi-i va face să creadă asta. Mat. 24:23-26, “Căci acolo se vor ridica Cristoşi falşi, şi profeţi falşi, şi vor arăta semne şi minuni mari; într-atât că, dacă era cu putinţă, ei vor înşela chiar pe cei aleşi. Iată, Eu v-am spus dinainte. De aceea dacă ei vor zice către voi, Iată, El este în pustie; nu vă duceţi; iată, El este în odăi secrete; să nu credeţi aceasta.”) Dar să nu credeţi voi aceasta. El nu este Isus Cristos. El nu este Fiul lui Dumnezeu. EL ESTE UNUL DINTRE FRAŢI, UN PROFET, UN MESAGER, UN SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU. Lui nu-i trebuie o onoare mai mare să se acorde peste el decât aceea pe care Ioan a primit-o când el era glasul care a strigat, “Eu nu sunt El, DAR EL VINE DUPĂ MINE.”
    Înainte ca noi să încheiem această secţiune despre mesagerul din Epoca Laodicea, noi trebuie să considerăm serios aceste două gânduri. Întâi, această epocă va avea UN Mesager-Profet. Apoc. 10:7, zice, “Când el (singular) va începe să sune.” Nu a existat niciodată o epocă unde Dumnezeu a dat poporului Său doi profeţi majori dintr-o dată. El a dat pe Enoh (singur); El a dat pe Noe (singur); El a dat pe Moise (el singur avea Cuvântul deşi alţii profeţeau); Ioan Botezătorul a venit SINGUR. Acum în această zi din urmă acolo are să fie un PROFET (nu o profetă–deşi în această epocă există mai multe femei afirmând că dă descoperirea lui Dumnezeu decât bărbaţi), şi Cuvântul infailibil zice că el (profetul) va descoperi tainele la poporul timpului din urmă, şi va întoarce inimile copiilor înapoi la părinţi. Acolo sunt aceia care zic că poporul lui Dumnezeu urmează să vină laolaltă printr-o descoperire colectivă. Eu provoc acea declaraţie. Aceasta este o presupunere, goală neîntemeiată faţă de Apoc. 10:7. Acum eu nu tăgăduiesc că oamenii o să proorocească în această ultimă epocă şi slujbele lor pot şi vor fi corecte. Eu nu tăgăduiesc că acolo vor fi prooroci întocmai ca în zilele lui Pavel când acolo era “unul Agab un prooroc care a proorocit despre o foamete.” Eu sunt de acord că asta este aşa. DAR EU TĂGĂDUIESC PE DOVADA INFAILIBILĂ A CUVÂNTULUI CĂ AR EXISTA MAI MULŢI DECÂT UN MESAGER-PROFET MAJOR CARE VA DESCOPERI TAINELE AŞA CUM SUNT CONŢINUTE ÎN CUVÂNT, ŞI CARE ARE SLUJBA SĂ ÎNTOARCĂ INIMILE COPIILOR CĂTRE PĂRINŢI. “Aşa vorbeşte Domnul” stă prin Cuvântul Lui infailibil, şi va sta şi va fi adeverit. Există un mesager-profet la această epocă. Numai pe baza comportării umane, oricine ştie că acolo unde sunt mulţi oameni acolo este chiar părere împărţită asupra punctelor mai mărunte dintr-o doctrină majoră pe care ei toţi o ţin împreună. Cine atunci va avea puterea infailibilităţii care are să fie restaurată în această ultimă epocă, pentru că această ultimă epocă urmează să meargă înapoi să manifesteze Mireasa Cuvânt Pură? Asta înseamnă că noi vom avea Cuvântul încă odată aşa cum acesta a fost dat perfect, şi înţeles perfect în zilele lui Pavel. Eu vă voi spune cine îl va avea. Acesta va fi un profet aşa cu desăvârşire adeverit, sau chiar cu şi mai multă desăvârşire adeverit decât cum a fost orice profet în toate epocile de la Enoh până în această zi, deoarece acest om va avea din necesitate slujba profetică de căpătâi, şi Dumnezeu îl va arăta pe el înainte. El nu va trebui să vorbească pentru el însuşi, Dumnezeu va vorbi pentru el prin glasul semnului. Amin.
    Al doilea gând care trebuie să fie întipărit pe inimile noastre este că cele şapte epoci ale bisericii au pornit afară cu duhul anticrist tot atât de bine ca şi Duhul Sfânt Care este să fie binecuvântat în veci. 1 Ioan 4:1, “Preaiubiţilor, nu credeţi fiecare duh, ci încercaţi duhurile dacă ele sunt de la Dumnezeu: deoarece mulţi profeţi falşi au ieşit în lume.” Aţi observat voi aceasta? Duhul anticrist este identificat cu profeţi falşi. Epoca a venit înăuntru cu profeţi falşi şi ei vor merge afară cu profeţi falşi. Acum desigur că acolo urmează să fie un PROFET FALS REAL în sensul mare al acelui om menţionat în Apocalipsa. Dar deocamdată înainte de descoperirea lui acolo urmează să apară mulţi profeţi falşi. Mat. 24:23-26, “Atunci dacă vreun om o să zică către voi, Iată, aici este Cristos, sau acolo; să nu credeţi aceasta. Căci se vor ridica Cristoşi falşi, şi profeţi falşi, şi vor arăta semne şi minuni mari; într-atât că, dacă ar fi cu putinţă, ei vor amăgi chiar pe aleşi. Iată, Eu v-am spus dinainte. De aceea dacă ei vor zice către voi, Iată, El este în pustie; să nu vă duceţi: iată, El este în odăi secrete; să nu credeţi.” Aceşti profeţi falşi sunt însemnaţi pentru noi în diferite alte Scripturi aşa ca următoarele. 2 Petru 2:1-2, “Dar acolo erau de asemeni profeţi falşi printre popor, întocmai aşa cum vor fi învăţători falşi printre voi, care vor aduce pe furiş erezii condamnabile, chiar lepădându-se de Domnul Care i-a răscumpărat şi aduc peste ei nimicire năprasnică. Şi mulţi vor urma căile lor nimicitoare; din pricina cărora calea adevărului va fi vorbită de rău.” 2 Tim. 4:3-4, “Căci va veni timpul când ei nu vor suferi învăţătură sănătoasă; ci îşi vor aduna învăţători după poftele lor proprii, că îi vor gâdila urechile; Şi ei îşi vor întoarce urechile de la adevăr, şi vor fi îndreptaţi spre istorisiri închipuite.” 1 Tim. 4:1, “Acum Duhul vorbeşte lămurit, că în timpurile din urmă unii se vor depărta de la credinţă, ca să dea ascultare la duhuri seducătoare, şi învăţăturile dracilor.” Acum în fiecare caz voi veţi observa că un profet fals este unul care este în afara Cuvântului. Întocmai cum noi v-am arătat că ‘anticrist’ înseamnă ‘antiCuvânt’ astfel aceşti profeţi falşi vin pervertind Cuvântul, dându-i un înţeles care se potriveşte propriilor lor scopuri drăceşti. Aţi observat vreodată cum oamenii care conduc pe alţii în rătăcire îi leagă aproape de ei înşişi prin frică? Ei zic că dacă oamenii nu fac ceea ce ei spun, sau dacă ei pleacă, atunci nimicirea va urma. Ei sunt profeţi falşi, pentru că un profet adevărat va conduce întotdeauna pe cineva la Cuvânt şi-i leagă pe oameni de Isus Cristos şi el nu le va spune oamenilor să se teamă de el sau ceea ce el zice, ci să se teamă de ceea ce zice Cuvântul. Observaţi cum aceşti oameni ca şi Iuda sunt după bani. Ei vă face să vindeţi tot ce aveţi şi să le daţi lor şi schemelor lor. Ei folosesc mai mult timp pentru oferte decât asupra Cuvântului. Acei care încearcă să opereze daruri se vor folosi de un dar care are o toleranţă de eroare în el şi apoi cer bani, şi neglijează Cuvântul şi numeşte aceasta de la Dumnezeu. Iar oamenii vor merge la ei, şi îi susţin, şi îi suportă, şi îi cred, neştiind că aceasta este calea morţii. Da, ţara este plină de personificatori fireşti. În acea zi din urmă ei vor încerca să imite pe acel mesager-profet. Cei şapte fii ai lui Sceva au încercat să-l imite pe Pavel. Simon vrăjitorul a încercat să-l imite pe Petru. Personificările lor vor fi fireşti. Ei nu vor fi în stare să producă ceea ce produce adevăratul profet. Când el zice că trezirea s-a terminat ei vor merge în jur pretinzând o mare descoperire că ceea ce oamenii au este exact corect şi Dumnezeu urmează să facă lucruri mai mari şi mai minunate printre oameni. Iar oamenii se vor deda la aceasta. Aceşti aceiaşi profeţi falşi vor pretinde că mesagerul din ziua din urmă nu este un teolog, astfel el se cuvine să nu fie ascultat. Ei nu vor fi în stare să producă ceea ce poate mesagerul; ei nu vor fi adeveriţi de Dumnezeu aşa cum este acel profet din ziua din urmă, ci cu cuvintele lor mari bombastice şi cu greutatea renumelui lor în toată lumea ei vor avertiza poporul să nu asculte de acel om (mesager) şi ei vor zice că el învaţă greşit. Ei aleargă exact devotaţi faţă de părinţii lor, Fariseii, care erau de la diavolul, căci ei au pretins că şi Ioan şi Isus învăţau greşit.
    Acum de ce vin aceşti profeţi falşi împotriva profetului adevărat şi discreditează învăţătura lui? Deoarece ei merg devotaţi la formă aşa cum au mers strămoşii lor când în zilele lui Ahab ei s-au împotrivit lui Mica. Acolo erau patru sute de ei şi toţi dintre ei erau în acord; şi prin a spune ei toţi acelaşi lucru, ei au prostit poporul. Dar UN profet–doar unul–era corect şi toţi ceilalţi greşiţi deoarece Dumnezeu a predat descoperirea NUMAI la UNUL.
    Feriţi-vă de profeţi falşi, căci ei sunt lupi răpitori.
    Dacă voi încă sunteţi în vreo îndoială despre aceasta cereţi lui Dumnezeu prin Duhul Lui să vă umple şi să vă călăuzească, PENTRU CĂ CHIAR CEI ALEŞI NU POT FI ÎNŞELAŢI. Aţi priceput asta? Nu există nici un om care să vă poată înşela. Pavel nu ar fi putut înşela pe vreun ales, dacă el era greşit. Şi în acea primă Epocă Efesiană cei aleşi nu puteau fi înşelaţi pentru că ei au încercat pe apostolii şi profeţii falşi şi i-au găsit să fie mincinoşi şi i-au dat afară. Aleluia. Oile LUI aud glasul Lui şi ele ÎL urmează. Amin. Eu cred aceasta.

 

(Predicat de Branham)

Subiect: MESAGERUL

MESAGERUL SI MESAJUL

MAX | 29.04.2015

PACE, sunt un frate care am avut binecuvantarea sa ma scap de acesta inchisoare a sufletului, iti dau cateva teme de gandit fara partinire......
1 in MALEAHI 4.5-6 nu se refera la un profet pt. neamuri, in capitolul 1 si peste tot in maleahi face exclusiv referire la poporul ISRAEL - daca gassti un pasaj unde face referire la un pasaj pt. neamuri iti las emailul meu.
2. in apocalipsa nu sunt numai 7 ingeri, asa cum se confunda la mesaj, cei pt biserici nu sunt tot una cu cei care au trambite iar cei cu potire nu sunt cei care erau pt biserici, deci ingerul al 7 lea cu trambita, in apoc 10.7 nici macar nu a coborat pe pamant, iar acolo spune clar, ca in momentul in care va trambita, TAINA LUI DZEU se v-a sfarsi , nu descoperiirile lui branham la plural, ....si apoi cand v-a suna nu v-a mai fi nici o zabava, deci iar nu putem vorbi de milenium pt ca el este mort de 50 de ani, iar milenium o sa fie inca la viitor, deci nu bate cu scriptura , care nu va trece, si care este etalonul suprem al crestinului.
3. ca si profet il vei gasi in toate capitolele cu profetii mincinosi, cu ingeri de lumina care sunt de la cel rau, cu ghicire, transe, si telepatie mentala, ....daca el a vut capacitati de medium, si a inbracat ocultul in crestinism , pervertind evanghelia care ramane aceasi si nu se schimba, ....... nu fi subiectiv cauta fara partinire mai atent

prorocii si legea au tinut pana la IOAN, deci HARUL ne salveaza , si DUHUL SFANT ne invata, n pecetluieste si ne rapeste daca locuieste in noi.............MESAJUL nu face nimic bun

Elemente: 1 - 1 din 1