Trebuie sa ne lasam calauziti de Duhul lui Dumnezeu, nu de oameni si sa-l lasam pe Dumnezeu sa-si conduca poporul Lui, nu noi !

04.12.2014 19:16
Era un timp, ca dupa cum in toate timpurile, ca oamenii niciodata nu au vrut ca Dumnezeu sa-i conduca. Ei vor propriul lor fel de conducere. Oamenii nu par sa fie satisfacuti cu felul cum Dumnezeu si-a pus Biserica Lui, sa fie controlata si guvernata de Duhul Sfant. Ei vor ca cineva, ceva barbat, ceva denominatiune, ceva persoana anume sa guverneze Biserica, caci ei nu sunt in stare sa se arunce complet in mina lui Dumnezeu, sa fie spirituali, sa fe condusi de Duhul Sfant. Ei vor ca cineva sa le faca religia pentru ei, cineva care le va spune doar cum sa o faca, si totul despre ea. Dar calea lui Dumnezeu pentru Biserica Lui este sa fie condusa de Duhul Sfant. Nu este voia lui Dumnezeu ca omul sa stapaneasca peste om.
Dumnezeu a trimis, in Ziua Cinzecimii, Duhul Sfant sa carmuiasca in inimele oamenilor, si sa stapaneasca in vietile lor. Nu s-a intentionat ca omul sa stapaneasca peste om. Si ei nu vor conducerea Duhului Sfant. Ei mai degraba ar urma un om, pentru ca le place sa traiasca propria lor viata individuala. Le place sa creada ce vor ei sa creada.
Da. omul vrea sa stapaneasca, si sa stapaneasca peste om. Si omul vrea ca omul sa stapaneasca peste el. El nu vrea sa aibe pe Dumnezeu sa stapaneasca peste el.
Cum putem noi vreodata sa facem vreodata ceva fara fara conducerea Duhului Sfant?
Noi am respins pe Coducatorul nostru, Duhul Sfant, si prin politica corupta, am introdus oameni cu mintea pervertita ..., una dintre cele mai fatale greseli pe care le-au facut vreodata, chiar acum, este ca oamenii doresc ca oamenii sa conduca.
Noi avem nevoie de conducerea Duhului Sfant, nu oameni intelectuali.
Oameniii lui Dumnezeu sunt smeriti. Poporul lui Dumnezeu este un popor smerit.
Dumnezeu niciodata nu a intentionat ca Biserica Lui sa fie condusa de om. Dumnezeu conduce Biserica Lui, iar El o conduce prin darurile Lui. Darurile Lui sunt in Biserica pentru a corecta duhurile. El are cinci slujbe ministeriale in Biserica Lui. (Efeseni 4:11-16). Acum acelea sunt slujbele alese de Dumnezeu pentru Biserica Lui.
Dumnezeu nu permite nimanui, sa conduca peste Biserica Lui,  in afara de El. El este un Dumnezeu gelos.
Omul intotdeauna incearca sa fie mai destept decat adevaratul Creator care l-a facut, si nu face decat sa se sinucida.
Atita vreme cit voi incercati sa adaugati ceva la ceea ce Dumnezeu a zis, sau sa faceti ceva ce Dumnezeu nu vrea sa faceti, aceea este o religie hibrida.
Acum ascultati. Orice este hibrid nu este bun. Voi trebuie sa urmati calea originala pe care a trasat-o Dumnezeu, pentru ca trebuie sa aveti ceva care este real.

(Aceste cuvinte le-a predicat fratele Branham)

Subiect: Trebuie sa ne lasam calauziti de Duhul lui Dumnezeu, nu de oameni si sa-l lasam pe Dumnezeu s-si conduca poporul Lui, nu noi !

Niciun comentariu găsit.