Nimeni nu are voie sa-si puna interpretarea sa proprie asupra Cuvantului. Dumnezeu este Interpretul Său Propriu

04.12.2014 19:02
Nimeni nu are voie sa-si puna interpretarea sa proprie asupra Cuvântului. Dumnezeu este Interpretul Său Propriu. El nu are nevoie de cineva să-L interpreteze. Când Dumnezeu a zis ceva şi aceea s-a manifestat, atunci aceea este interpretarea lui Dumnezeu. El Se interpretează prin a manifesta ceea ce a promis că El va face.Când Dumnezeu vorbeşte şi aceea se manifestă, aceea este interpretarea Cuvântului Său.

De exemplu, El a zis "Sa fie lumină", si a fost lumină. El a zis, "Iata, fecioara va naste un fiu", si s-a nascut Isus Cristos.
Dumnezeu isi interpreteaza Cuvântul Sau prin slujbele din Efeseni 4:11-16. Dar Cuvântul lui Dumnezeu pentru o intreaga epocă, vine prima dată la slujba de proroc. (Amos 3:7). Apoi prin celelalte slujbe din Efeseni 4:11-16, Dumnezeu duce Cuvântul Sau mai departe, dar aceste slujbe vor invata numai Cuvantul lui Dumnezeu care a fost descoperit mai intii la slujba de prooroc. Ei nu isi vor pune propria lor interpretare !

Subiect: Nimeni nu are voie sa-si puna interpretarea sa proprie asupra Cuvantului. Dumnezeu este Interpretul Său Propriu

Niciun comentariu găsit.